Contact

Sommarjobba på Gränges i Finspång

Gränges i Finspång söker 100 semestervikarier för sommaren 2023. Som vikarie kommer du att arbeta i en produktionsmiljö som bland annat innebär att du kommer att köra truck, hjullastare och travers. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att ingå i ett team där du spelar en viktig roll.

LOCATION: Finspång |Är du vår nya kollega i sommar?

Arbetsuppgifter
Som semestervikarie kommer du att ersätta ordinarie personal inom teamet vilket innebär att du förväntas arbeta hela semesterperioden mellan juni och slutet av augusti.

Arbetet innebär skiftgång med kvällar, helger, friveckor och eventuellt nätter. Gränges erbjuder en betald utbildning för truck, travers och eventuellt hjullastare. Dessa utbildningar är förlagda på helger under våren och är en förutsättning för anställning.

Vem är du?
Vi söker dig som är prestigelös, engagerad och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är social och har en positiv inställning till såväl arbetet som dina kollegor. Vi ser även att du är säkerhetsmedveten då säkerhetsarbetet är högst central i din roll som semestervikarie.
Krav
• 18 år
• B-körkort
• Flytande svenska i tal och skrift

Vad vi erbjuder dig?
Hälsa och säkerhet har högsta prioritet inom Gränges. Att arbeta på Gränges innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor - i en säker arbetsmiljö.
Gränges erbjuder dig ett spännande sommarjobb där du kommer att få nya erfarenheter samt möjlighet till fortsatt anställning!

Vi vill få din ansökan så snart som möjligt eftersom urval sker löpande men senast 2023-03-31.

Ansök genom att klicka på denna länk: Sommarjobb 2023
Övriga frågor kontakta Mattias Hagström, HR-avdelningen på: 
mattias.hagstrom@granges.com

Om Gränges
Gränges är en ledande global leverantör av valsade aluminiumprodukter för värmeväxlarapplikationer och andra nischmarknader. Vår framgång bygger på en stor industriell hantverksskicklighet och en hög motivation hos våra medarbetare. Det är bland annat det som är vår styrka; olika perspektiv och kunskapsområden under ett tak med ett gemensamt mål – ett framgångsrikt Gränges.