Contact

Industrielektriker

Som elektriker på vårt Underhåll är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom elområdet. Du kommer att medverka i driftsäkerhetsarbetet, beredning av underhållsarbete samt förbättringsarbete på elanläggningen. Arbetstiden är förlagd till dagtid men även skiftgång kan bli aktuell. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

LOCATION: Finspång, Sverige |EXPIRIRING: 10 oktober 2021

Du som söker tjänsten ska ha gedigen kompetens inom elområdet, gärna med erfarenhet från processindustrin samt lämplig utbildning med inriktning el. Vi lägger stor vikt vid dina kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska.  

Som person har du ett stort tekniskt intresse, god samarbetsförmåga, är både noggrann och engagerad i det du gör och har förmåga att agera handlingskraftigt. Vi lägger stor vikt vid ett starkt säkerhetstänk. Du är också kommunikativ och en bra lagspelare med förmåga att knyta och bibehålla goda kontakter med medarbetare, kollegor och interna kunder. 

Vår strävan är att personalsammansättningen ska spegla samhället och ser därför gärna sökande till våra tjänster med olika åldrar, olika kön och med olika bakgrund. 

Anställningen omfattas av kollektivavtalet mellan IKEM och IF Metall.

Ansök genom att klicka på denna länk: Industrielektriker ›

Vi vill få din ansökan så snart som möjligt eftersom urval sker löpande, dock senast 21-10-10.

För ytterligare information kontaktas

Christer Lewin, Elchef
0702-648073

Facklig information erhålles av

Mikael Palmqvist, IF Metall
0709-349839

Anställningen omfattas av kollektivavtalet mellan IKEM och IF Metall.